torsdag 2 september 2010

Mer om Clinique Superbalanced Powder Makeup


Jag hoppas att ni inte tycker att jag tjatar för mycket om Cliniques nya mineralpuder, men jag kan knappt vänta tills det släpps den 20 september!

Med tiden har jag blivit mer och mer mineralfrälst, men jag är samtidigt för lat för att hålla på med lösa mineralpuder. Superbalanced Powder Makeup spf 15 Mineral Rich Formula med sin smarta förpackning tycks vara svaret på det mesta!

Dosan är av den typ att varje gång men skruvar på locket lösgörs en lagom mängd nytt puder. Jag har sett den typen av lösningar hos något annat märke förut, men det är först nu som jag starkt överväger köp.

Främst beror det på egenskaperna hos pudret, med hjälp av "smart technology" och
mineralkompositionen av magnesium, kalk, kalium och zink ska hudens fuktbalans bibehållas och eventuellt överskottsfett hållas i schack. Dessutom är det oljefria pudret både svett- och fuktresistent och innehåller bredspektrumssolskydd (som även lämpar sig för känslig hud).

Som de flesta av Cliniques produkter är
Superbalanced Powder Makeup allergitestat och 100% oparfymerad.

Superbalanced Powder Makeup SPF 15 Mineral Rich Formula finns i butikerna från och med den 20 september och finns i 4 nyanser. Rekommenderat pris är 350 kr.

3 kommentarer:

  1. Tjata på du :o) Jag är lika nyfiken, men har för mycket kvar av min mineralfoundation för att motivera ett köp vid produktsläpp. Avvaktar således ännu mer nyfikna och köpsugna personer som kanske är så rara att de recenserar lite senare i månaden.... //Marianne

    SvaraRadera
  2. Min recension av ovan nämnda puder kommer upp imorgon. ;)

    SvaraRadera
  3. Anonym: Kul att höra! Om jag får fatt på ett exemplar utlovar jag också recension!

    Tina: Jag väntar med spänning!!

    SvaraRadera