onsdag 25 augusti 2010

Kicks till alla!



Idag är det (som alla säkert redan vet,) en stor dag för oss sminknördar: Kicks har öppnat en rikstäckande webshop som ger oss alla tillgång till i princip hela Kicks sortiment över hela landet. Så härligt att kunna surfa runt bland alla fina grejer, inte minst för att spana på svenskt sortiment och svenska priser. Just nu finns fina erbjudanden på bland annat Clarins och Estée Lauder. Jag kommer troligen fortfarande mest att handla i Kicks fysiska butiker, men lite datorförnstershopping är alltid kul. Dessutom kan man ju shoppa 24 timmar om dygnet på nätet... Resultatet av min första fönstershoppingrunda ser ni här till höger. Vad är ni sugna på från nya shoppen?

5 kommentarer:

  1. Hade varit sugen på MAC om dom skeppat utomlands men det blir inget för mig :)

    SvaraRadera
  2. jag är sugen på lite mac produkter. några ögonskuggor & 217 penseln

    SvaraRadera
  3. Jättebra för alla ute i landet som inte har en Kicks i närheten och det som jag tycker är allra bäst är att man kan se alla priserna klart och tydligt så att man kan planera sitt shoppande även om man sen vill köpa produkterna i butik. Speciellt på dyrare produkter så tycker jag ofta att priserna inte framgår i butikerna.

    SvaraRadera
  4. JA! Håller med Ninni, jag har börjat föredra att browsa i butiker och sedan shoppa på nätet. Mycket, mycket trevligare att slippa bråka med försäljare och nu kan man shoppa (just det, skulle ju inte) i lugn och ro när man har TID istället. Hinner aldrig gå på stan.:)

    SvaraRadera
  5. Honi: Vi får ordna langning över sundet istället =)

    Jen: Det låter som en trevlig handling =)

    Ninni: Ja! Prisspaningen uppskattar jag också mkt. Hoppas att det ger extra konkurrens!

    Basteth: Jag instämmer! Det är verkligen lugnt o skönt med nätshopping, även om det är lite synd att man inte hinner ut så ofta som tidigare... Vi får ta en kvällstur någon dag efter jobb snart!

    SvaraRadera