söndag 29 augusti 2010

Beautiful Blogger Award

Jag har fått en fantastiskt fin och värmande award av Emma på Kabuki. Tusen tack! Nu gäller det bara för mig att berätta 7 intressanta saker om mig själv, inte det lättaste!

1. Just nu har jag ett helt rum till bara smink. Snart ska även en gästsäng och ett skrivbord flytta in där...
2. Sambon och jag håller på att ta jägarexamen. Jag ämnar införskaffa IsaDoras nya snygging Hunters Green som belöning när jag klarar sjkutproven. Eller kanske som peppning redan nu, med tanke på hur långsamt det går för mig...
3. Mina första egna sminkgrejer var en grön maskara och ett rött läppstift, båda från svenska märke Pierre Robert.
4. Jag är logoped till yrket. Vet ni vad en sådan gör? Många gissar på att det har med fötter att göra...
5. Jag blev lantis för en månad sedan. Även om det är lugnt och skönt med egen trädgård, saknar jag Lunds urbana mossighet.
6. Jag vet att man inte ska, men jag kan inte låta bli att pilla på minsta lilla prick eller ojämnhet i huden. Fy på mig!
7. I detta nu har jag förhoppningsvis en langare utsänd på Sephora! Hoppas, hoppas hoppas att hon får napp!

Jag vill skicka awarden vidare till tre favoriter som jag inte sett så mycket av på i bloggvärlden under sommaren: Marybeth, Kajsa och Badbomben. Hoppas att vi ses mer i cyberrymden snart!

10 kommentarer:

  1. Jag vet vad en logoped gör! Det handlar om talet, t ex kan en person som haft en stroke och fått problem med talet få hjälp av dig.
    :-) Vad spännande med jägarexamen, men kommer du att kunna skjuta djur sen? Jag skulle inte klara det...

    SvaraRadera
  2. Ninni: Helt rätt; tal, språk och kommunikation =)

    Jag är inte säker på att jag kommer att kunna skjuta djur, men kanske vara hundförare. Eller laga mat...

    SvaraRadera
  3. Oj, jägarexamen alltså, coolt! Fast jag skulle nog inte heller klara av att skjuta djuren sen.. skulle bara komma att tänka på Bambi och jag vet inte allt så blödig som jag är. Du kanske kan köpa lacket som lite peppning på vägen? ;) När man tar jägarexamen så måste man väl ändå unna sig lite mera sen ;)

    Logoped visste jag också vad det var, men så jobbar jag ju inom vården också :D

    Usch, angående nr sex är jag precis likadan.. kan inte låta bli.. jag försöker verkligen men det är svårt.

    Vad himla glad jag blev att du nominerat mig! Gulledig :) Tack! Jag ska försöka synas mera nu.. jag börjar jobba raka veckor nu igen så jag får förhoppningsvis lite mer rutin i livet nu.. så jag hoppas det skall gå bättre då :) Nu ska jag försöka komma på några saker att skriva om mig då, svårt!

    SvaraRadera
  4. Marybeth: Lite peppning är nog inte fel =) Kul att vi har angränsande yrken, vad jobbar du med? Det ska bli så spännande att läsa om dig när du hunnit skriva =)

    SvaraRadera
  5. Nej men precis :D

    Jag jobbar som medicinsk sekreterare :) Nu har jag skrivit om mig men om det blev så värst intressant vet jag inte, haha...

    SvaraRadera
  6. Marybeth: Aha, det visste jag nog egentligen =) Det låter kul! Jag tyckte minsann att dina svar var mkt intressanta, särskilt bilgrejen. Alltid trevligt att se att man inte är ensam om sina nojjor =)

    SvaraRadera
  7. Nämen, tack så mycket söta du! Ska försöka ta mig i kragen med bloggandet. Har varit så mycket med jobbet nu i sommar.
    Spännande med jägarexamen, lycka till! Min pappa är jägare, och jag tycker att om man nu ska äta kött så är vilt det bästa alternativet.

    P.S. Jag vet också vad en logoped är för något. Känner ett par stycken blivande logopeder. :)

    SvaraRadera
  8. Kajsa Kavat: Varsågod! Jag är så nyfiken på att läsa med om dig =)

    Tack för lyckönskningen, den kan behövas =) I nuläget går alla djur inkl lerduvor säkra ;) Jag håller helt med om att vilt är bra ur etisk och miljösynpunkt! Gott dessutom =)

    Kul att du också vet vad en logoped gör. Kanske är vi inte så okända som jag trodde =) Eller är sminkbloggare mer allmänbildade än genomsnittet!

    SvaraRadera
  9. Rara! Tack! Ska se om jag får ordning på bloggtorpet snart :D

    SvaraRadera
  10. Badbomben: Det ser jag fram emot =)

    SvaraRadera