fredag 30 juli 2010

Naket öga med Too Faced



Igår högg jag in på Naked Eye Kit från Too Faced för första gången. En trevlig bekantskap, måste jag säga! Jag började med att följa instruktionerna till den sminkningen som kallas Day. Resultatet blev som utlovat, naket och snyggt, eller vad tycker ni?


Här ser ni den snitsiga instruktionen jag följt.


Här är skuggorna. Pillow Talk är satinskimrig, medan In the Buff och Like a Virgin är matta. Jag använde den medföljande penseln för att lägga mörkaste skuggan, Like a Virgin, som eyeliner. Det funkade riktigt bra! Utöver Naked Eye Kit har jag använt concealer från YSL, mascara från Clinique.

Jag har naturligtvis börjat testköra även primern First Base men jag tjuvhåller lite på vad jag tycker tills jag testat längre. Beroende på bredbandstillgång kan det dröja ett tag innan vi hörs här i bloggen. När detta inlägg publiceras är jag nämligen på roadtrip till bröllop i Närke.

9 kommentarer:

  1. Jättesnyggt och naturligt resultat. Perfekt vardagsmake-up. Måste genast beställa en sådan ögonskugga.
    Tack för fina bilder!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det ser fint ut. Fast jag vill hellre ha UDs neutrala palett. Fast om Too Faced bestämmer sig för att skicka den till mig är det helt okej;)

    SvaraRadera
  3. Caroline: Tack!

    Anonym: Tack så mycket! Vad kull att du gillar det =)

    Emma P: Tack! Ud-paletten ligger fortf på min önskelista. Man kan aldrig ha för många paletter =)

    SvaraRadera
  4. Vad fint det blev. Ja, perfekt vardagsmake.

    SvaraRadera
  5. Ser fint ut. Too faced är ett så skumt märke. Jag har tittat på deras grejer i flera år nu när jag går förbi Åhléns City men aldrig köpt något. Jag blir liksom inte sugen nog. Emma däremot... Jag hade svårt att få henne att släppa taget om disken när vi var där förra året. :D

    SvaraRadera
  6. Åh, den paletten har jag kikat på flera gånger, men aldrig slagit till. Såg väldigt fint ut, perfekt vardagsmake!

    SvaraRadera
  7. Sminkan: Tack! Ah, finns Too Faced på Åhléns också, det hade jag ingen aning om =) Det är väl så ibland, att man helt enkelt känner sug eller inte. Jag måste säg att mitt ökar efter att ha testat =)

    Emilia: Tack! Kanske ska du kika en gång till? =)

    SvaraRadera