tisdag 20 juli 2010

I handväskan

Solstiftet från ACO som jag recenserat här är givet i handväska så här års. Det passar till läppar och "andra utsatta områden". När jag hunnit ut utomhus för att äta lunch har det visat sig vara fotryggar och öron, två ställen som jag ofta glömmer smörja...

Sunkissed Moisturising Lippgloss SPF 25 från Hawaiian Tropic i mango/papaya.

I dessa husfixartider gäller det att kunna ta vara på oväntade stunder för nagelvård. Då är Intensive Nail Care Stick från Art Decco bra att ha!

Sist min inte minst, det fantastiska pudret Skin Perfector Shine & Redness Eliminator från Lumene Natural Code. Nu undrar jag: Vad har ni i handväskan just nu?

7 kommentarer:

  1. Jag hatar ju att gå omkring med handväska så oftast är jag utan. Det finns ju handväskeperioder även i mitt liv, men senaste året har nog varit helt handväskefritt. Det jag använder varje dag kan jag däremot berätta om. Just nu är det ACO:s solkräm för ansikte, spf 50, som jag smetar in överallt där jag inte är skyddad av kläder. Sen gör jag av med ruskiga mängder handkräm, dels Ciaté som luktar äppelpaj och dels sötmandelolja och så Medevi Intensivstift med ringblomma. Och nagelgrejer så klart men det är ju som vanligt.

    SvaraRadera
  2. Jag har en liten necessär i min axelväska med lite nödvändigheter som alvedon, en liten förpackning våtservetter, samt mascara, en lipgloss tub och försvarets hudsalva!

    SvaraRadera
  3. Oj handväskan. Hmm, bra fråga, måste kolla...

    Så nu har jag kollat och det var nästan ingenting; Cerat, blottingpapper med puder, läppglans och franslim, skapligt minimalistiskt tycker jag! Jag hade lite mer i min jobbryggsäck, men det var rätt dött i den med. jag sminkar mig inte så mkt mitt på dagen just nu, kör mest face mist från tBS och den står på mitt skrivbord. Gör jag ngt särskilt brukar jag kasta ner det läppglanset jag har för dagen. Eller stiftet, men oftast är det glans.

    SvaraRadera
  4. Sminkan: Jag kan inte förstå hur du klarar dig utan handväska =) SPF 50 är ett måste, det håller jag med om! Handkrämerna låter jättemysiga. Kan du inte göra ett tipsinlägg om tassvård? Jag är i stort behov, med tanke på flytt/renovering och begynnande trädgårdsarbete.

    Honi: En lite necessär med det viktigaste är verkligen smart! Låter som bra innehåll också!

    Emma P: Blottingpaper borde jag också ha! Det där med att slänga ner det man har på läpparna för dagen brukar jag också göra. Jag har dock problem med att komma ihåg att ta upp dem igen...

    SvaraRadera
  5. Nu på sommaren har jag blot-papper och läppglans med spf från Odd Molly. Den ger skydd och lite rosapärlemorfärg.

    SvaraRadera
  6. Jag ska faktiskt försöka skriva lite om handkräm alla fall. Håll ut! :D

    SvaraRadera
  7. EmLa82: OM-glanset låter finfint!

    Sminkan: Det ser jag fram emot =)

    SvaraRadera