fredag 9 juli 2010

Hej Kitty!


Lite nytt i lacklådan: lila Hello Kitty Cool Summer med tjusigt microglitter (19.50) och Turquise Kitty på halva priset (ca 15 pix). Båda lacken kommer från H&M. Bra fyndat, tycker jag!

Jag hade egentligen tänkt gå till kvällens festligheter i samma kläder och smink som jag haft på jobbet, men det är så galet varmt att jag funderar på att tvätta av mig och börja om.... Vad har ni för er i värmen?

5 kommentarer:

  1. Jättefina nagellack! Jag har det turkosa men inte testat ännu.

    SvaraRadera
  2. Haha, känner igen det sminkan säger.. var ine på H&M och såg att de rear en hel del jag använt typ en gång bara.. fast Hello Kitty-paletten jag köpte som de nu rear för 25 kronor.. även om det svider så är i ärlighetens namn 25 spänn inte så mycket och den har jag faktiskt verkligen använt. Köp om du ser den! Värd var enda krona!

    SvaraRadera
  3. Härliga fynd där! :-) Goa färger som man blir glad av.

    SvaraRadera
  4. Båda ser väldigt fina ut, är särskilt nyfiken på det lila.

    Annars håller jag banne mig på att förgås i värmen. Har duschat kallt, ätit glass och legat med en våt handduk i pannan - inget hjälper. Jag vill ha reeeeegn!!!

    SvaraRadera
  5. Sminkan: Tack! Det turkosa verkar väldigt fint!

    Basteth: Åh, nu vill jag också ha den =) Jag blundade hårt för att inte se grejer som jag har köpt men inte använt som reades ut... Vi shopoholicar har det inte lätt =)

    Ninni: Ja!

    Nailtastic: NOTD kommer! Ja, så jäkla varmt! Regn vore inte dumt! Jag ser inte fram emot att få slipdam fastklibbat i svetten i eftermiddag... Glass och kalldusch låter helrätt.

    SvaraRadera