torsdag 3 juni 2010

Kungsblått och guld


Kungsblått och guld passade utmärkt tillsammans med Creme de la creme på födelsedagsfirande i tisdags. Ni har sett mig bära denna sminkning tidigare, och ni lär få se den igen, för jag trivs så bra i den! Många av er gillade också just den sminkningen i majkavalkaden, så det känns extra kul!

Det kan till och med vara så att samma sminkning och naglar åker på redan imorgon, då det vankas cocktails och bio med tjejkompisar. Jag har en bra knallblå klänning på lut...

Basen, skugg- och highlighter från MAC och rouget Benefit CORALista, fotograferat på klänning och armband från i tisdags.


Palette Liberté 01 Indigo Royauté från Lancômes kollektion Declaring Indigo, Bikini line från Benefit, kajalen Deviant från Urban Decay, Clinique High Impact Mascara, YSL Touche Éclat och läppglanset Anni-Can Rock från H&M (för att se läppglanset på, klicka här).

7 kommentarer:

  1. Du är så fin i den kombinationen! Hoppas du får jättekul imorgon. Själv skulle jag på firmafest imorgon, men jag är så förkyld att jag inte kan visa mig bland folk så jag får stanna hemma. Men ett glas rosé på balkongen ska jag bannemej ha! Fick jag inget penicillin mot halsontet får jag kompensera med det istället.

    SvaraRadera
  2. jättefint tycker jag det blev!!

    SvaraRadera
  3. Lite kungligt med blått och guld, kanske något för 19 juni ;)

    SvaraRadera
  4. Det här är verkligen en toppenfin sminkning, den tål att reproducera:)

    SvaraRadera
  5. Lika fint denna gång! Jag förstår verkligen att du använder den igen.

    SvaraRadera
  6. Ninni: Tack! Stackars dig som är så förkyld =( Rosé borde hjälpa! Eller kanske någon färgglad drink med extra vitaminer!

    Sminkan: Tack!

    Ingegerd: Tack!

    Schamrock: Tack! Ja, varför inte =)

    Emma P: Tack! Det känns som att den faktiskt gör det =)

    Linda: Tack!

    SminkJante: Tackar!

    SvaraRadera