lördag 12 juni 2010

Chokladvinge med äggskalstwist


För någon vecka sedan testade jag en naturlig sminkning med matta skuggor, men med en liten twist på vingen. Jag testade att lägga en matt äggskalsvit skugga som en "undervinge".



Om det blev lyckat eller ej är jag fortfarande inte säker på. Kanske ser det bara ut som teatersminksrynkor? Resten av skuggorna är jag dock säker på att jag blev nöjd med!


Paletten Matte Chocolates från IsaDora, UDPP, Quickliner for eyes i Smoky Brown från Clinique, YSL Touche Èclat, Clinique High Impact Mascara och matta skuggan Mist från Face Stockholm.


På kinderna: mineralfoundtaionen gloPressed Base i nyansen Natural fair och Blushwear cream stick i 01 Glow blush från Clinique.

11 kommentarer:

  1. Det är ju alltid roligt att hitta på något nytt! Brunt är en himla snygg färg faktiskt. Jag gillar verkligen bruna ögonskuggor.

    SvaraRadera
  2. ...dessutom älskade jag rubriken på detta inlägg, hihi!

    SvaraRadera
  3. Jättefint, det behöver inte bara vara en vinge, det går lika bra med två eller en vit. Nu inser jag att jag vill ha isadorapaletten, hihi! :)

    SvaraRadera
  4. Sminkan: Ja, ibland vill man ju det! Du har helt rätt i att bunt är fint! Jag gillar också brunt, men glömmer liksom bort det ibland =)

    Ninni: :-)

    Makeuponista: Tack! Jag ska nog fortsätta experimentera lite i vingbranschen =) Jag kan verkligen rekommendera isadorakvintetten, den är väldigt bra!

    SvaraRadera
  5. Teatersminkning kan väl vara snyggt?:-) Jag har använt tricks jag lär mig ibland till vardags måste jag erkänna.;) Tycker det ser finfint ut!

    SvaraRadera
  6. Basteth: Tack! Jag använder oxå en del trix ibland från den gamla goda tiden i sminklogerna =) Inte dumt!

    SvaraRadera
  7. Jag gillar de här färgerna. Det ser jättebra ut

    SvaraRadera
  8. Jag tycker alltid att de är fräscht med en naturlig sminkning. Kul att se att du använder glominerals också det är mitt favoritsmink speciellt den pressade basen.

    Anna

    SvaraRadera
  9. Shamrock: Tack snälla du!

    Anna: Tack, jag också! Har du fler favoriter från glominerals? Jag blir mer och mer nyfiken på märket!

    SvaraRadera
  10. Jag tycker det blev fint och kul!

    SvaraRadera
  11. Emma P: Tack! Trevligt att höra =)

    SvaraRadera