tisdag 29 juni 2010

Aloha Blue + Bikini Line


I förra veckan var jag inne i en turkos period. En av dagarna blandade jag skimmer och matt med Aloha Blue från Lancôme och Bikini line från Benefit.



Aloha Blue är så härligt intensivt turkos. I solskugga, som på bilden här till vänster, bli färgen ännu mer intensiv. Jag trivdes riktigt bra med både färgerna och matt/skimmerblandningen.


Color Design Aloha Blue från Lancôme, Bikini line från Benefit och 24/7 glide-on eye pencil i Electric från Urban Decay.

6 kommentarer:

  1. Som bekant skulle jag på manikyr o pedikyr i går men det blev en dubbelbokning, så det blev pedikyr(måndag) samt manikyr i dag(Tisdag) istället, lacket som valdes blev Mavala(Ankara) på både naglar o tånaglar, så nu känner man sig lyxig! Hela kalaset på strax under tusenlappen men definitivt värt det.

    SvaraRadera
  2. Peter: Oj, tur att det löste sig =) Ankara är jättesnyggt! Men hu så dyrt, tacka vet jag NY-priser =) Jag måste erkänna att jag också funderar på att unna mig en pedikyr trots att det är svindyrt. Mina fossingar skulle behöva det =)

    SvaraRadera
  3. Jag blir så badsugen när jag ser din fina sminkning. Längtar efter poolen i Spanien så jag nästan dööör nu! 3,5 veckor kvar till avresa.

    SvaraRadera
  4. Ninni: Kul att höra =) Jag blir själv lite badsugen. Så oerhört segt att jobba nu... Spanien låter hur härligt som helst!

    SvaraRadera
  5. Otroligt snyggt och färgglatt!

    SvaraRadera