söndag 30 maj 2010

Tropiskt


Tropisk värme har vi tyvärr inte här i Skåne, men väl tropiska regn... Jag känner mig fortfarande seg efter halsflussen, och har knappt sminkat mig på hela helgen. Detta ögat är ännu en uppiggningssminkning från torsdagens sjuksoffa.


Utöver IsaDorapaletten Delerious använde jag kajalen Deviant från Urban Decay, IsaDora VibraLash Mascara, Dream Mousse Blush i Dolly Pink och Benefit Powderflage. Troligen har jag använt YSL Touche Èclat (recension här!) också, men den kom visst inte med på bild.


Det som inspirerade mig att plocka fram just Delerious, var naturligtvis finfina lacket U Must Have This. A match made in heaven!

11 kommentarer:

  1. Jättefin matchning med skugga och lack, hihi! :)

    SvaraRadera
  2. Toppenfint och tropiskt verkligen! Tycker du har fått en väldigt fin intensitet i det turkosa här, himla fint. Jag har också uppigningssminkat mig. Var lite trött idag då jag var ute och firade min examen igår, så valet stod mellan uppiggande smink eller lugn skön power nap innan jag skulle på mors dags-middag. Sminket vann och det var kanske lika bra...

    SvaraRadera
  3. Makeuponista: Tack! Jag är ju lite matchningsnörd =)

    Emma P: Tackar :) Jag tyckte först att intensiteten var mesig, här har jag klappat på lite med fingret, då blev det genast bättre.

    Stort grattis till examen! Hoppas att du firade riktigt mycket och blev ordentligt firad, det är du verkligen värd!

    SvaraRadera
  4. Ja okej, den var lite som Latin då:) Vi tar examen först förra veckan, men firade med klassen en vecka tidigare, eftersom många ska fira med nära och kära som kanske kommer långväga. Så på fredag blir det examenscermoni och middag med sambo och föräldrar:) Och ja, jag firade ordentligt:) hade vansinnigt kul faktiskt så jag är toppennöjd! Hoppas att den här veckan blir lika bra bara. Ska opponera och försvara uppsats och sen blir det som sagt examen...

    SvaraRadera
  5. Helt underbart! Älskar färgerna. :)

    SvaraRadera
  6. Åh, färgerna är verkligen jättefina :)

    SvaraRadera
  7. Fantastiska färger! Man blir så glad! Jättefint!

    SvaraRadera
  8. Okej jag ser nu att jag var helyr. Nästa vecka skulle det stå. Fast nu är det ju den här veckan:)

    SvaraRadera
  9. Superfina färger! Väldigt piggt och härligt somrigt!

    SvaraRadera
  10. Emma P: Lycka till med uppsatspresentation och opppnering!!!

    Tina: Tack =)

    Emilie: Tack!

    Ninni: Tack! Jag lyckades muntra upp mig själv också =)

    Emma P: =)

    Ingegerd: Tackar!

    Sminkan: Tack! Mest somrigt, och lite 80 =)

    SvaraRadera