måndag 24 maj 2010

Span på stan


Jag har ju utlovat lite shoppingtips efter spanrunda på stan. Här kommer de:


Först ut är Lumene Lindex. Där ges 25% rabatt på några av produkterna från nya serien Natural Code, bland annat på de supersnygga nagellacken. Efter min lackorgie i förra veckan nöjde jag mig dock med att ta den tjusiga planschen som jag fotograferat här ovan. Alla Skin Perfectors ser spännande ut! (Bilderna är klickbara.)


Jag har också varit ute och spanat på solskydd. På Apotek Hjärtat erbjuder de 30 % på alla solprdukter. Snacka om bra erbjudande! Mest sugen är jag på ansiktssolkrämerna från Cliniderm. Då är även Åhléns nyöppnade apotek ett bra alternativ. Där får man nämligen läppglans med SPF på köpet.


Sist men inte minst lyckades jag smygknäppa en bild på säsongens tjusiga skuggkvartetter från GOSH inne på Matas. Visst är de fina? På Matas hade de också "ta tre betala för två" på alla lack från Depend. Inte illa!

Har ni några bra shoppingtips på lut inför veckan? Tipsa gärna tillbaka i kommentarerna, så lägger jag till dem i inlägget!

10 kommentarer:

  1. Tack för tipsen! :D

    SvaraRadera
  2. Men gud var roligt att vi fick följa med dig på shoppingrunda! Älskade detta inlägg! Visst är lacken från Lumene fina! Såg dem på Lindex häromdagen också, men då hade jag ju precis fått min 8ty8-leverans så lite får man allt snåla ibland... fast jag har fuskat med shoppingen, skriver om det strax... jag är en syndare!

    SvaraRadera
  3. Guuud, vilka snygga kvartetter från Gosh, de har jag helt missat! Men jag som har lagt förbud på mig själv efter lite slöseri på HM i dagarna... huva.. Nå, titta kan man ju alltid..:)

    SvaraRadera
  4. Makeuponista: Kul att du gillar dem =)

    Ninni: Vad roligt att höra! Jag blir väldigt nyfiken på vad du haffat =)

    Basteth: Jag blir nyfiken på ditt slöseri också =) De där kvartetterna kanske finns kvar nästa gång Matas har rea? Vi får hänga på låset!

    SvaraRadera
  5. Ser ut som du hittade en del kul. Även om du inte tog med det hem:) Lumenes mineralgrejer är jag lite nyfiken på faktiskt...

    SvaraRadera
  6. Emma P: Jag är tämligen övertygad om att jag endera dagen kommer hem med några av mineralgrejerna från Lumene...

    SvaraRadera
  7. Det hade varit kul att gå på stan ihop! ;D

    SvaraRadera
  8. hann inte kommentera just när du postade det här inlägget men det var så kul läsning så jag gjorde ett eget liknande :)
    Visst är NC-planschen fin?

    SvaraRadera
  9. Badbomben: Jag uppskattade ditt inlägg mycket, läste det alldeles nyss =) Planschen är jättefin, och informativ!

    SvaraRadera