torsdag 29 april 2010

Span på stan: Lumene Natural Code i Sverige!


När Badbomben visade fint Luemenegunk blev jag nyfiken, men besviken då hon fått information om att produkterna inte skulle komma till Sverige. Som tur var visade det sig vara desinformation, för häromdagen knäppte jag dessa bilder på ett Lindex i Malmö.

De nya produkterna ingår i serien Natural Code med säsongskollektionen Bohemian Pastels. I likhet med Lumenes övriga produkter rör det sig om hudvänligt gunk fullproppat med arktiska vitaminer och mineraler. Om jag inte fått det hela om bakfoten är produkterna dessutom miljövänliga. De färglada och trevliga minilacken ovan kostar 45 kr.


Skuggtriosarana såg också fina ut. Jag gillar paletter där skuggorna är olika stora, så att alla färgerna varar lika länge. (Spana in swatches hos nämnda Badbomb!)


Pressat mineralpuder i budgetklassen, ja tack! 79 kr för de vanliga (till höger, fanns i fler nyanser) och 85 kr för det tvådelade med en grön halva som neutraliserar rött. Kan det vara en konkurrent till Cliniques variant? Jag är väldigt nyfiken! Kommer du att spana in Lumenes Natural Code och Bohemian Pastells?

15 kommentarer:

  1. Jag såg dem här i Uppsala också på Lindex!
    Ögonskuggstriosarna ser jättefina ut, mineralpudret likaså! Det gröna och det blåa lacket blev jag sugen på också. Ska definitivt spanas in mer!

    SvaraRadera
  2. Men vad trevligt! Lindex nästa. :)

    SvaraRadera
  3. De ser jättefina ut. Dock måste jag invända lite här, jag gillar inte alls skuggor som har olika storlek i en palett. Det är inte så jätteofta jag använder alla skuggor i en palett ihop och jag gillar inte alls tanken på att inte själv få bestämma hur mkt jag ska använda en skugga. Köper jag en palett för att jag gillar en knallblå skugga så vill jag liksom att den ska vara lika stor som den ljusa, highlighters har jag redan en uppsjö.

    SvaraRadera
  4. Nej men jösses, här frågar man Lumenes marknadsföring om de komer hit och sen kommer de också! Nå men sjuttons kul, yey! :D

    SvaraRadera
  5. Kul att de kommer hit också.

    SvaraRadera
  6. Oj- det såg ut att finnas mycket fint där! Jag blev nyfiken på lacken och pudret faktiskt

    SvaraRadera
  7. Jag tycker produkterna ser jättespännande ut, synd att de inte fanns på Åhléns när jag var där för en stund sen (Kungsgatan i Gbg var jag på).

    SvaraRadera
  8. Jag tyckte mig se dem på Kicks idag också. Eller, nagellacken skymtade förbi och förvånade då de inte passar in i vad man brukar se hos Lumene

    SvaraRadera
  9. Vad kul det ser ut! Tack för bilderna! =)

    SvaraRadera
  10. Lina: Ja, gör det! Berätta gärna sen, jag hann bara ta en ytterst snabb titt =)

    Beleza: Absolut!

    Emma P: Aha, jag förstår hur du resonerar. Jag är dock så bekväm att jag oftast använder skuggorna i paletten tillsammans. Kanske ändrar det sig när jag får bättre plats, och inte behöver plocka fram grejerna i förväg. Just nu är det så, och då är det lätt att bli bekväm =)

    Badbomben: Ja! skumt att pressfilurerna inte hade koll =)

    SvaraRadera
  11. Jag delar upp svaren lite, för nyss försvann allt är jag svarat på de första åtta kommentarerna. Grr.

    SminkJante: Ja =)

    Veronica: Ja! Tror att många är nyfikna på just de grejerna.

    Ninni: Kanske är det "lindex only"?

    Schmut: Aha, då vet vi att iallafall lacken finns på Kicks!

    Makeuponista: Ja! Väldigt kul att ni uppskattar bilderna =)

    SvaraRadera
  12. ÅÅÅH! Lindex hos mej har inte smink. Bajs. Pudren och lacken skulle lätt få bo hos mej. Vill gärna kolla närmare på skuggorna med. För jag behöver ju fler...

    Köpte förresten Cliniques Anti-blemish foundation idag, är det nåt du provat?

    SvaraRadera
  13. Sofia (nibblah)2 maj 2010 kl. 13:19

    Oh, detta måste spanas in :D Tack för tipset! Skuggtriosarna ser definitivt ut att ha potential iaf.

    SvaraRadera
  14. Sofia: Hoppas att du hittar dem!

    SvaraRadera
  15. Fröken Frodig: Hej, jag ber om ursäkt att jag missat att svara på din kommentar!

    Vilken otur du har som har ett Lindex utan smink =( Hoppas att du får tillfälle att kolla in produkterna närmare. Både puder, lack och skuggpr såg klockrena ut!

    Spännande med cliniqefoundationen, jag har inte testat. Berätta gärna hur den är!

    SvaraRadera