måndag 26 april 2010

Cliniderm Dual Action 2-in-1 peeling and mask

Jag har en hel drös godbitar från Cliniderm att recensera. De flesta av produkterna vill jag gärna testa lite längre innan jag delar med mig av omdömen, men kring Dual Action 2-in-1 peeling and mask tycker jag att jag har på fötterna redan nu.

Dual Action kan fungera som, vilket namnet antyder, exfolierande skrubbkräm eller mask. Efter att ha testat den som bådadera några gånger kan jag säg: Den är fantastisk!

Som mask påminner den lite om betydligt dyrare Total Turnarnond från Clinique. Huden blir alldeles mjuk, klar och med ny lyster. Allt smink blir snyggare efter att jag använt denna mask (perfekt innan större fest, bröllop etc). Möjligen blir jag till och med lite mer återfuktad av Cliniderm än av Clinique.

Som skrubb står sig Dual Action väl emot dyrare konkurrenter. Den får extra plus för AHA-syrorna, men något minus för lite för få och något för stora korn. Vill man bara ha en skrubb kanske man kan hitta en likvärdig variant billigare, men sammantaget som skrubb och mask är Dual Action oslagbar!

Betyg: 5 av 5

7 kommentarer:

  1. Wow, låter hujsigt bra! Den här ska jag kika in!

    SvaraRadera
  2. Härligt med en bra mask/skrubb.

    SvaraRadera
  3. Kan bara hålla med, det här är en klockren favorit i badrumsskåpet!

    SvaraRadera
  4. Jag håller också med! Värd varje krona och lite mer därtill!

    SvaraRadera
  5. Badbomben: Gör det!

    SminkJante: Ja, det behöver man alltid ha hemma!

    Des: Ja =)

    Veronica: Precis!

    SvaraRadera
  6. vart kan man få tag i den?

    SvaraRadera