tisdag 13 april 2010

Mera dagens naglar med Viva la Diva


När jag skulle hugga in på mina nya fina pastellack från Viva la Diva kunde jag inte välja färg. Alltså gjorde jag det enda rätta och högg in på alla samtidigt.


Det gula lacket heter Cheescake, det aprikosa Apricot Pie och det gröna Marzipan. Mums!


Jag skulle kunna tänka mig några lack till ur kollektionen...




Hoppas att ni inte har något emot bildspammet!


Lite synd att Viva la Diva inte har lacknamnen på flaskorna, det var inte lätt för syskonen att hitta rätt färg. Här ser vi iallafall numren.

8 kommentarer:

  1. Tycker det var otroligt starkt jobbat av syskonen att pricka in så bra trots allt! Väldigt imponerad. Och pasteller rockar i vår.:) Framför allt det gula tyckte jag var fint på dig även om jag hängt upp mig på aprikosa lack just nu.. tror jag borde lägga en transdesign-beställning på Peachy keen så småningom när ekonomin tilllåter.:) Tror det här enorma sug efter pasteller som man har bottnar i den långa vintern.:)

    SvaraRadera
  2. Fiiint! Riktig 50-talskänsla!

    SvaraRadera
  3. Sött! Vilken ljuvlig liten manikyr det blev!

    SvaraRadera
  4. Du har så rätt Kerstin, det var verkligen det enda rätta! tycker det blev toppenfint, känns mycket välkomponerat och det är faktiskt roligt med multifärgade manikyrer...

    SvaraRadera
  5. Rätträtträtt! Hett! Som 50-tals kylskåpsnyanser, härliga!

    SvaraRadera
  6. Coola nyanser! Jag tänker också på kylskåp, hushållsartiklar och annat precis som badis.. :)

    Jag tycker såna här är så fina på andra men har själv svårt att använda dom.. men jag kanske vänjer mig och lär mig någon dag? :D

    SvaraRadera
  7. Skor och maskara: Tack! Jag tror som du om pastellerna, att det är vårkänslor =) Och ja, syskonen var duktiga =) PK ser väldigt fint ut! Jag vill också beställa, men jag får helt enkelt inte nu :)

    Kabuki: Tack!

    Sminkan: Tack!

    Emma P: Tack! Ja, just dessa tre lack passade klockrent ihop. De är ganska varma, trots pastellandet.

    Badbomben: Tack! Kylskåp! Där satt du huvudet på spiken =) Hrm, nu vill jag ha ett just sådant ännu mer... Och en Kitchen Aid...

    Marybeth: Tack =) Så är det ibland med vissa färger. Jag känner så med pastelliga kläder... jag hade ganska lång tillvänjningsperiod på mintgröna klor, men nu älskar jag det även på mig själv.

    SvaraRadera