fredag 23 april 2010

Budgetvariant av Le Vernis Pop Petrol


Jag vill gärna köpa Lancôme Le Vernis Pop Petrol också, men det känns alldeles för dyrt. Dessutom har jag redan detta utsökt fina lack med det trista namnet 261 från Alessandro. Det är nog en ganska bra dupe, särskilt för 4€!


Såhär tjusigt matchade jag igår, med naglar, kjol och tröja. Jag lyckades pricka in i stort sett all färger i paletten!

Nu önskar jag er en trevlig fredag!

7 kommentarer:

  1. Det är en bra sak med smink, ingen ser vad det är för märke när det väl sitter på, så budgetalternativ kan vara precis lika bra som de dyrare varianterna. Jättesnygg färg, skulle vilja ha något liknande, går i valet och kvalet om jag skulle slänga iväg en beställning på lite härligheter från Transdesign...

    SvaraRadera
  2. Snygg, börjar faktiskt bli mer o mer intresserad av blåa lack. Själv har det sen sist inhandlats 3 st nya lack, dessa är loreal resist nr 505 rödorange, loreal resist nr 733 som är lila med lyster samt i dag köpte jag mavala(spicy red) från ny kollektion som påminner lite om Jag-u-are med en härlig pärlemorslyster i. Jag målade tårna med den för en stund sedan. De andra lacken ska utforskas senare. Trevlig Helg på dig!!

    SvaraRadera
  3. Oj, det var ett mycket snyggt lack! Jag måste nog införskaffa några alessandro lack :-)

    SvaraRadera
  4. FAntastiskt fin färg! Jag gillar den verkligen!

    SvaraRadera
  5. Älskvärd nyans, himla vacker! Budget rockar!

    SvaraRadera
  6. Ninni: Tack! Beställning från TD låter härligt =) Du har helt rätt om sminkmärken! Egentligen är det ganska fånigt när man blir så besatt av något väldigt dyrt =)

    EmLa82: Tack!

    Peter: Tack! Det låter som en trevlig lackhandling. Resist-lacken är ju väldigt bra, och det låter kul att du hittat ett bra alternativ till Jag-u-are.

    Veronica: Tackar! Gör det, om du får chansen =)

    Sminkan: Tack! Jag kan tänka mig att den skulle passa dig väldigt bra =)

    Badbomben: Tack! Och ja!

    SvaraRadera