måndag 12 april 2010

Bjooti i dagens



Även om jag, precis som många andra, förstår varför Kattis stänger Bjooti känns det ledsamt. Bjooti och LipGloss Bitch är alla svenska skönhetsbloggars urmödrar och de ger så fantastiskt mycket inspiration. Jag har läst dem varje dag hur länge som helst. Tur att vi har LipGloss Bitch kvar! Att man kan klicka in på Katta Kvack är också himla fint. När man gör det inser man att det är Katarina som skribent man saknar, och hon finns ju kvar där. Det borde vara endast en tidsfråga innan hon kan skriva på heltid. Jag hoppas och längtar!

Bjooti/Katarina har bland annat inspirerat till en finfin ögonskugga i Brite Birds bloggkollektion, den har jag plockat fram idag. Brite Bird Bjooti är grymt cool, precis som Katarina själv.


Brite Bird-skuggorna Bjooti och Springling, kajalen Green Card från Make up store, ögonprimer från Benefit, läpp- och kindstainet Posietint också från Benefit.


9 kommentarer:

  1. Underbart fin sminkning! Grönt känns så härligt nu på vårkanten tycker jag.

    SvaraRadera
  2. Jättehärlig sminkning och jag håller med Emma P, det är så fint nu på våren!=)

    SvaraRadera
  3. Wow wow wow vad fint! Gladfint! :-)

    SvaraRadera
  4. Härligt och jag blir så glad av dessa färger!

    SvaraRadera
  5. Hej, det är så att jag ska på en veckas lång skolresa till Italien och ska flyga med Ryanair= man får bara ha handbagage där alla vätskor(altså shampoo, balsam, dushcréme, deodorant, läppcerat, ansiktskräm, ansiktsrengörning, foundation, mascara, eyeliner, tandkräm och allt sånt) ska rymmas i en 20x20cm stor plastpåse. När jag ska vara borta så länge kommer inte så litet att räcka för mig! Har du något bra tips på hur jag kan göra för att få plats med allt jag vill ha med mig (bortsett från reseförpackningar, så långt i tänkandet klarade jag själv). Tack för en super-blogg! // Johanna

    SvaraRadera
  6. Emma P: Tack! Det tycker jag också!

    Makeuponista: Ja =)

    Ninni: Tack så mycket!

    SminkJante: Tack!

    MumboJumbo: Tack själv för att du läser =) Vad kul det låter med skolresa till Italien! Utöver reseförpackningar brukar jag hälla över från stora flaskor i småflaskor (tex från Muji eller Apoteket). Jag brukar också tjata till mig småprover, en 5 mililiterstub räcker längre än man tror =). När åker du? Jag ska försöka knåpa ihop ett inlägg med lite fler tips!

    SvaraRadera
  7. så härligt syrligt, som en godis!!!

    SvaraRadera
  8. Det här tyckte jag var jättefint! Passar dina ljusa färger också :)

    SvaraRadera