måndag 5 april 2010

Alessandro Love, love, love



Först ut på tassarna av nya tyska lacken var det hallon-koralliga lacket Love, love, love. Lacket har ett uns hallonrosa skimmer i sig och är hur fint som helst. Tyvärr kan man inte säga detsamma om mina bilder, men misströsta icke! Lacket är så snyggt att det kommer säkerligen fram igen snart, och då ska jag se till att lyckas fotografera bättre.





8 kommentarer:

  1. Fin nyans, o det ser ut som att den täcker bra Kerstin! Själv längtar jag efter nya kollektioner av nagellack nu inför sommaren. Just nu har jag endast lack på tårna, depend nr 40(röd). Jag ska besöka min nagelterapeut i morgon så jag hoppas hitta något nytt lack där till badrumshyllan.

    SvaraRadera
  2. Peter: Tack! Ja, den täcker riktigt bra, även med ett lager (som på bilderna). Spännande med nagelterapeut! Vad finns därför märken?

    SvaraRadera
  3. Jag vet sedan tidigare besök att hon har Creative som huvudsortiment, de kostar ca 130 kr/st sedan brukar hon ha nån kollektion av China Glaze också, sist jag var där så reade hon ut depends sortiment. Creative däremot är ett kvalitetslack måste jag av egen erfarenhet medhålla, det täcker bra o är lättmålat, min favvofärg därifrån köpte jag förra sommaren(crimson Uprising)=lila med lyster i. Den färgen var ett favvo-tålack förra sommaren.

    SvaraRadera
  4. Det ser jättefint ut! Härlig hallonrosa färg.

    SvaraRadera
  5. Ser ut som den perfekta sommarröda nyansen, jättefint!

    Fick hem mitt Tart Deco från Essie idag, glad i hågen målade jag det på klorna. Och avslutade med snabbtorkande topplack. Big mistake. Den fina korallrosa nyansen blev... orange, neonorangegul. Hur ful som helst. Bara som en varning! Kanske inte överlack funkar på cremelack? Fast det går ju å andra sidan bra på mitt röda...

    Som av en slump provade jag just idag tre olika topplack för att jämföra, Essie, OPI och China Glaze. Alla färgade lacket orange. Det enda som inte ändrade färgen var OPIs Drip Dry droppar. Har detta hänt dej? Och har du nån aning om varför?

    SvaraRadera
  6. Oooooh! Det var ju jättefint! Jag som inte brukar vara i den färgfållan blev riktigt kär! Snyggt!

    SvaraRadera
  7. Peter: Du måste starta bloggen snart, så vi får se dina lack =)

    Tina: Tack!

    Emma P: Tack!

    Fröken Frodig: Tack! Men, å nej! Jag tyckte dock att Tart Deco såg lite persikooranget eller orangerosa ut från början, men jag tittade bara snabbt. Låter skumt! Överlack brukar ju inte påverka färgen. Hoppas att någon mer mer lackkoll här bland läsarna vet vad som hänt!

    Sminkan: Tack! Jag är lite kär själv =)

    SvaraRadera