onsdag 24 mars 2010

Godisögon



När ni såg gårdagens marsipanmanikyr (som hänger med idag också), kunde ni säkert gissa vilka skuggor jag valt att bära till. Eftersom jag inte fick ihop några bilder igår gör jag ett nytt försök idag: Dagens öga med IsaDora Cupcake Matte!






Benefit Sugarbomb, Laura Mercier Tinted Moisturizer spf 20 i Porcelain, Stay don't stray, High Impact Mascara och Airbrush concealer från Clinique 24/7 glide-on eye pencil i Zero och IsaDora Cupcake Matte.


Trots att jag redan hade Essies Mint Candy Apple tyckte jag, efter att ha köpt skuggduon Cupcake Matte, att jag behövde även IsaDoras Vintage Mint. Visst var det befogat? Vintage Mint är unset varmare i tonen och lite dammigare.


Ytterligare en färgjämförelse mellan lacken. Jag kom inte ihåg mellan gångerna att jag valde samma läppglans, men ack så förutsägbar man är!

7 kommentarer:

  1. Härligt att du verkligen firar våren med dessa underbara färger! Laura Mercier-krämen är jag nyfiken på, är den bra?

    SvaraRadera
  2. Helt befogat köp tycker jag!

    SvaraRadera
  3. jättefint, vill oxå ha den där duon, du ger mig habegär hela tiden hihi!

    SvaraRadera
  4. Wow, vilken klockren matchning! Du ser jättefin ut, verkligen vackert matchat. Nej, dte var inte konstigt alls. Jag har massa gräsgröna med skimmer och jag tänker inte sluta köpa om jag hittar ett som ser finare ut:)

    SvaraRadera
  5. Jag blir riktigt glad av din sminkning och hur du matchat dina naglar. :) Är själv på jakt efter Vintage mint men det verkar vara svårt att hitta här i stan.

    SvaraRadera
  6. Ninni: Ja, vår <3 LM krämen är bra. Riktigt bra. Ska skriva mer om den snarast!

    SminkJante: Skönt med lite (o)moraliskt stöd i den frågan =)

    Linda: Tack! Sorry :-D

    Emma P: Tack! Skönt att höra om fler som köper på sig många liknande grejer!

    Kajsa Kavat: Tack, det är verkligen kul att höra! Hoppas att du också hittar ett Vintage! Hojta till om du behöver hjälpt!

    Sanna: Tack!

    SvaraRadera