onsdag 31 mars 2010

Flera dagars öga



Utöver latlacket nedan (bra uttryck, snott av Ninni) och latsminkningen som inte blev så lat, har jag de senaste dagarna ofta kört denna enkla variant: Ljusa skuggor från Stila tillsammans med Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil i Covet. Lystern i Stilaskuggorna är magisk, likaså Covets färg.



Här ser ni bilder från olika dagar (även idag). På blundbilderna ser man att Stay don't stray skött sig utmärkt!


Benefit Sugarbomb, Laura Mercier Tinted Moisturizer spf 20 i Porcelain, Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil i Covet, skuggpalett från Stila, Benefit Powderflage, High Impact Mascara och Airbrush concealer från Clinique och Stay don't stray från Benefit.


Ur paletten från Stila har jag använt vita Moonlight som highlighter på brynben och i inre ögonvrår och beigea Wheat över hela ögonlocket.

7 kommentarer:

  1. Ser jätefint ut, Covet är ju lovely!

    SvaraRadera
  2. Vad bra du lyckades med vingen! Vinge funkar inte för mig, dels är jag kass på att få det snyggt och så har jag så rinniga ögon att de bara flyter bort. Inte ens MAD's suveräna gel-liner sitter kvar när jag målar vinge med den... trist för jag tycker vinge är så snyggt! Jag menar - kolla bara på Dita von Teese, hon får alltid till den perfekta vingen.

    SvaraRadera
  3. Covet är min absoluta favorit från UD!
    Snyggt!

    SvaraRadera
  4. Linda: Tack!

    Ninni: Tack snälla du! jag håller helt med om Dita =)

    Marybeth: Tack!

    Sminkan: Tack! Covet är en storfavorit hos mig också!

    SvaraRadera
  5. Superfina och klädsamma sminkningar!

    SvaraRadera
  6. Emma P: Tack! Det är en himla bra variant när jag har bråttom, men ändå vill känna mig fin.

    SvaraRadera