söndag 7 februari 2010

Recension: Natuvive Almond Strenghtening Night Cream


I slutet av november förra året adderade jag Natuvive Almond Strenghtening Night Cream till min hudvårdsrutin på kvällen. Jag vann den i en tävling hos ElMika redan under våren, men eftersom det är en ganska tung kräm kändes den inte helt rätt på sommaren. Sedan det blivit kallt är den dock just det - helt rätt! Konsistensen är tjock och luftig på samma gång, som vispat smör. Krämen känns mjuk och skön i ansiktet och jag vaknar utan stramande hud. Plus i kanten alltså för återfuktande egenskaper och mysig konsistens! På minussidan ligger det faktum att krämen kommer i glasburk, det är tungt, opraktiskt och ohygieniskt. Doften hamnar både på plus och minus, krämen doftar underbart gott, inte alls för starkt, tycker jag. Dock kommer viss syntetisk kemisk, lite för stark lukt, mot mig varje gång jag öppnar burken. Eftersom den försvinner snabbt kan jag ha överseende med detta!

Sammanfattningsvis tycker jag att Almond Strenghtening Night Cream är en prisvärd (145 kr) och bra nattkräm. Jag kan absolut tänka mig att köpa den igen, även om den inte riktigt får mig att ge upp sökandet efter den perfekta nattkrämen.

Betyg: 4 av 5

4 kommentarer:

  1. Hihi, jag vann också den krämen och den är snart slut nu, jag tycker jättemycket om den. Doften gillar jag och konsistensen är underbar. :-)

    SvaraRadera
  2. Ninni: Vad kul =) Den är inte dum alls! Jag överväger att köpa en till när min tar slut.

    SvaraRadera
  3. Själv har jag en annan på lager när denna tar slut, en lite spännande som jag köpte i Thailand. Visar i bloggen sen när det är dags för recension. :-)

    SvaraRadera