lördag 6 februari 2010

Lögaredagen

Om jag hade ett stort fint badrum, skulle jag mer än gärna ägna lördagen åt en helrenovering av mig själv. Eftersom englandslängtet växer sig allt starkare sneglar jag på Soap & Glory för en mysig spastund i fantasin:

The Scrub Of Your Life, utlovar allt från "silky elbows" till skimrande hudkostym och att alla eventuella knottror på överarmarna försvinner.

Till torra vintertassar skulle jag behöva Heel Genius Foot Cream och Endelss Glove. Bara namnet gör att jag vill ha handkrämen!


The Fab Pore Facial Peel är en femtonminutersmask som kommer i en opraktisk, men ack så söt burk. Den vårdar huden, rengör porer, och till och med förminskar dem med "exclusive Poreshrink™ Complex". Låter lovande!

Brigth Here Brigt Now Instant Radiance Energy Balm verkar vara en riktig kick för vintertrött hy och en bra avslutning på spastunden. Hejdå glåmighet!

Har ni testat något från Soap & Glory? Vad tycker ni?

6 kommentarer:

  1. Min önskelista på Soap & Glory prudukter är enorm. Jag har aldrig testat något från märket innan men jag är hopplöst förälskad i förpackningarna! Så när jag väl kommer till london så kommer jag go bananas bland hyllorna. ^^

    SvaraRadera
  2. Johanna: Förpackningarna ääär fina =) Jag har testat en kroppsskurb o body butter, och det var toppen. Du kommer att trivas bland hyllorna i London, det är allt som oftast "ta tre betala för två", eller 2 pund av på varje produkt osv.

    SvaraRadera
  3. Jo, jag har testat masken och "finndödaren" vad den nu heter... helt okej produkter, vill gärna testa fler.

    SvaraRadera
  4. Des: Dem ska jag genast spana in!

    SvaraRadera
  5. Hihi, hudkostym! Det ordet tror jag att jag ska börja använda. :) Har inte testat något från Soap & glory, men skulle mycket gärna göra det. Ännu mer efter det här inlägget.

    SvaraRadera
  6. Kajsa Kavat: Jag kan absolut rekommendera märket =)

    SvaraRadera