torsdag 25 februari 2010

Inverterad regndans




När jag plockade fram produkterna till förra inlägget (om vårkollektioner från 2009 som fortfarande känns aktuella), blev jag sugen på att knåpa iho pnågot med just de grejerna. Dagens sminkning är en vårmanifestation, jag vill har vår nu. Inget regn, inget slask, utan grön fin vår med sol. Jag kan möjligtvis tänka mig lite mer snö, men inget regn och gråslask! Nu är det bara at hålla tummarna och hoppas att det funkar...


Ur kvintetten Blooming Spring från IsaDora, har jag använt den rosa och den gröna skuggan. Benefit Bikini line, som är väldigt lik nya MUS-skuggan Charity, ligger i inre ögonvrån och som highlighter på brynbenet. Övriga produkter är kajalen Green Card från Make up store, Powderflage från Benefit, Clinique Pronto Pink, läppstift från The Body Shop, Boi-ing från Benefit, Clinique High Impact Mascara och Sin från Urban Decay.

Dagens läppar är galet svårt att fotografera, tycker jag. Här ser ni en blek bild av 01 Soft Pink från The Body Shops kollektion Roseflower. Ett mjukt och skönt läppstift i en fin hylsa!

5 kommentarer:

  1. Fint Kerstin! Riktigt härligt vårig sminkning, jag håller tummarna för att din inverterade regndans ska fungera:)

    SvaraRadera
  2. Vilka vackra läppar! Det gröna påminner om när löven precis börjar växa på träden och är sådär krispigt fräscha. Får vi inte se en helbild på dig eller är du för blyg? :-)

    SvaraRadera
  3. Emma P: Tack! Det har faktiskt varit hyfsat väder idag =)

    Ninni: Tack snälla du! Jag är nog lite för blyg, det är så himla svårt att ta en bild som ser vettig ut =)

    SvaraRadera
  4. Hoppas verkligen att din önskan om vår ska slå in! Kanske lyckades du smickra vädergudarna med din vårgröna sminkning. Tycker du fick till känslan av den skira grönskan riktigt bra.
    Och vilka fina läppar du har!

    SvaraRadera
  5. Kajsa Kavat: Tack så mycket! Jag blev faktiskt riktigt nöjd med både det gröna och läpparna =)

    SvaraRadera