onsdag 10 februari 2010

Bakåtbakad



Idag var det åter till gamla favoriter som gällde. Get bakedpaletten från Urban Decay slår aldrig fel! (Utom möjligtvis en lite beslöjad blick på bild...)


Jag har använt High Impact Mascara från Clinique, skuggorna Twice Baked i globlinje och v, Half baked mitt på ögonlocket och för att tona ihop de andra och Baked i inre ögonvrån. Kajalen är den som följde med paletten, 24/7 glide-on eye pencil i Bourbon.


Basen bestod i Sculpt and Shape Powder i Bone Beige/Emphasize från MAC, CORALista från Benefit, Airbrush Concealer från Clinique och Sin Primer Potion (följde med skuggpaletten) Snacka om att jag gjort en concealerupptäckt i egen sminkbyrå här! Airbrush Concealer är härligt mjuk och krämig, en riktig höjdare!

10 kommentarer:

  1. Åh, den är ju såå fin! Jag är ruggigt kär i paletten men jag går och funderar på om jag borde eller inte. Jag har aldrig beställt något utomlands tidigare och blir lika nojig varje gång om hur mycket jag kommer betala :O

    SvaraRadera
  2. Så härligt skimmrande. Jättefint! :)

    SvaraRadera
  3. Emilie: Tack! Sök på webshoparnas namn på pret-ty, där finns ofta utförliga guider om frakt mm. Kanske finns paletten hos tex allcosmetics wholesale? (jag har själv inte testat den shoppen, men tror att andra har). Lycka till!

    Tina: Tack! Jag älskar UD-s skuggor för deras skimmer!

    SvaraRadera
  4. Ursnygg sminkning, färgerna ser fantastiska ut, och skimret är ljuvligt! Jag har med haft dne concalern. Var inte så förtjust då, men tror att jag skulle uppskatta den mer idag. Man blir ju inte yngre och en lättare concealer sitter mkt bättre om man har linjer i huden...

    SvaraRadera
  5. Emma P: Tack! Det stämmer nog med åldern och concealern, jag tyckte också att den var alldeles för tunn tidigare, men att den just sitter bättre och jämnare nu.

    SvaraRadera
  6. De är så fina dehär skuggorna och du gör verligen dem rättvisa. Skimmret i UD skuggorna är svårt att hitta i andra skuggor. UD regerar.

    SvaraRadera
  7. Så oerhört användbar palett! Visst är det kul när man hittar fynd i sina egna gömmor! :-)

    SvaraRadera
  8. SminkJante: Tack så mycket! UD är bäst =)

    Ninni: Ja! Man gör ju det då och då, eftersom gömmorna är så stora som de är =)

    SvaraRadera
  9. åh vilket skimmer! har inget från UD, är så sugen på nån palett...

    SvaraRadera
  10. Linda: Då har du något att se fram emot =)

    SvaraRadera