tisdag 16 februari 2010

Äntligen #2 och dagens öga

Det är inte bara med Declaring Indigo jag gjort slag i saken och köpt något jag spanat på länge, utan även med underbara trion Sanfiedore från Brite Bird. Den har jag också vetat att jag vill ha ända sedan första gången jag såg den. När jag väl fick tummen ur för ett tag sedan var den till min stora förskräckelse slut! Som tur är kunde Sanna som driver Brite Bird göra en ny till mig, där hon ersatte just den skuggan som var slut med en annan.

Här ser ni paletten. Visst är den vacker! Mina bilder gör den inte rättvisa. Skuggornas formula är underbart krämig och full av skimmer.



Direkt när jag slet upp paketet med paletten högg jag in på två av skuggorna!


Till den turkosa sminkningen ovan har jag använt Shut the front door! och Amazonite ur paletten, 24/7 glide-on eye pencil i Flipside och en annan fin skugga med fåglar på - Benefit Bikini line.



Här ser ni dagens öga. Jag har använt den gröna skuggan som är från ett kommande släpp från Brite Bird. Jag återkommer med namn på den! Utöver den gröna skuggan har jag använt Shut the front door! och 24/7 glide-on eye pencil i Grafitti. Vädret var lite för mulet för att den gröna skuggan skulle komma helt till sin rätt på bilderna. Den är vårigt gnistrande klargrön i färgen. Kanonfin!

Uppdatering: Den vackra gröna skuggan heter Springling.

12 kommentarer:

  1. helt underbara nyanser och superfin sminkning!

    SvaraRadera
  2. Ser alldeles strålande ut! Förstår att Sanfediore är en palett i din smak, färgerna klär dig väldigt bra:)

    SvaraRadera
  3. Har också Sanfiedorepaletten, så superpigmenterad och jättefin! Vad heter skuggan som ersatt? För det är väl den första i raden? Alltid när jag läser om Brite Bird så kliar det i klickfingret, vill ha fler skuggor!

    SvaraRadera
  4. Emma P: Tack! Det kändes nästan som om det stod mitt namn på den redan från början =)

    Fröken Frodig: Jag vill också beställa mer, mer och mer från BB hela tiden! Den gröna skuggan som har ersatt (också gröna) Gecko har bara ett arbetsnamn än så länge (om jag fattat rätt). Jag återkommer så fort jag får klartecken från Sanna!

    SvaraRadera
  5. Guuuud, så snyggt! Först när jag såg paletten tänkte jag att jo, den är väl fin, men PÅ dig blir det URsnyggt! Det är alltför sällan man tänker så.:-) Även om bilderna inte gör den rättvisa.:-)

    SvaraRadera
  6. Uppdatering: Den nya fina gröna skuggan som ersatt Gecko, och kommer att släppas hos Brite Bird inom kort, heter Sprinling.

    SvaraRadera
  7. Så otroligt fina skuggor och makeupen passar dig som handen i handsken.

    Nu rycker det i klickfingret här också.

    SvaraRadera
  8. Snyggo! Måste också i nåt skede testa Sannas skugg-gunkmirakelverk.

    SvaraRadera
  9. Härligt, nu har du ju en egen alldeles unik palett. :) Skuggorna passar dig otroligt bra, älskar intensiteten i de turkosa nyanserna.

    SvaraRadera
  10. SminkJante: Tack! Klickfingret är lättväckt ibland =)

    Badbomben: Tack! Ja, det måste du =)

    Kajsa Kavat: Tack! Jag trivs =)

    SvaraRadera