måndag 25 januari 2010

Stadstur med fångst



Häromdagen var jag en sväng på stan och spanade efter nyheter. Av just nyheter såg jag inte mycket, så jag passade på att gräva igenom spillrorna efter mellandagsreorna. Hos Make up storeÅhléns City hade jag riktig tur. I deras reakorg låg mitt favoritrouge Luxury för endast 75 kr. Otur i turen är att just Luxury ska utgå ur sortimentet. Nu har jag i alla fall ett på lager när mitt nuvarande (till höger i bild) tar slut. Jag noterar att de verkar ha bytt förpackning. Snäpplock verkar bättre än skrivlock tycker jag. Å andra sidan är det inte lika lätt att känna igen rouget me det nya locket. Vad tycker ni?


I veckan har jag följt diskussionerna hos Bjooti om produktprover i butik. Jag tycker det är en självklarhet att man ska få prova nya grejer i lugn och ro på ren hud innan man köper. I fredags demonstrerades den nya ögonkrämen Eyliplex-2 inne på Åhléns. När jag frågade om de hade produktprov fick jag till svar att jag kunde få prova lite där och då. Hur meningsfullt är det att prova en ögonkräm utanpå smink? Suck! Som tur var hade jag bättre lycka hos Kicks i Hansagallerian, den snälla tjejen i kassan där fixade två små burkar till mig. Här ska provas!

15 kommentarer:

  1. Jag gillar inte alls de nya locken för man ser ju inte vilken färg det är på skuggan/rouget. Snäpplock i all ära, men de hade ju kunnat göra locken mer genomskinliga så att man såg innehållet. Snygg nyans på rouge!

    SvaraRadera
  2. Ninni: Tack! Japp, genomskinliga snäpplock hade varit bäst =)

    SvaraRadera
  3. Jag hatar snäpplocken. dels ser man inte färgen och dels går de sönder. Jag vill absolut ha tillbaka de gamla förpackningarna...
    Fin färg på rouget!

    SvaraRadera
  4. Nooo, mitt favoditrouge också :(

    SvaraRadera
  5. Sminkan: Aj då, det låter ju inte lovande =(

    Anonym: Skynda bunkra!

    SvaraRadera
  6. Jag gillar de gamla genomskinliga locken bäst så man lätt ser i röran vad det är man letar efter...

    SvaraRadera
  7. Ah vilket fint rouge. Tyvärr brann huset som Makeup Store låg i ned i förra veckan så det dröjer nog lääänge innan jag har vägarna förbi en MakeupStore. Jag har faktiskt inget rouge med de gamla burkarna, tycker de nya funkar fint. Fast det är ju mer praktiskt om man får se färgen:)

    SvaraRadera
  8. Kabuki: Ja, har man många är det svårt att hitta rätt!

    SminkJante: Tack! Vad hemskt med brand =( Bara de håller verkar de ju på sätt och vis mer praktiska!

    SvaraRadera
  9. Jag gillar de nya locken bättre, ha! Det är framför allt eyedustburkarna som går sönder för Sminkan och det är ju skitdåligt såklart, men jag gillar faktsikt de nya bättre ändå, för man slipper ha eyedust överallt med dem. Jag vill knappt öppna mina gamla MUS burkar med lösa produkter, dte är så mkt i gängorna på dem. sen tycker jag att de nya locken är snyggare med och så gillar jag snäpplock. Det ultimata hade dock varit ett smäpplock a la MAC, alltså där man kunde se igenom. Dock sminkar jag ju bara mig själv och då upplever jag sällan att det skulle vara något problem, jag har tid att leta i nån minut liksom.

    Så ditt fina rouge har utgått alltså... Men det är ju bra att du fick en back up, de håller ju länge så du klarar dig nog ett tag. Hade jag hittat luxury på rea hade jag med köpt!

    SvaraRadera
  10. Emma P: Snäpplock a la MAC låter som en god idé! Massa produkt i gängor är verkligen ingen hit. Hojta till om jag ska försöka fånga ett Luxury åt dig också!

    SvaraRadera
  11. Ju fler skuggor man har från MUS med snäpplock desto svårare är det att se vad som är vad. Nä! Jag vill se färgen så gamla förpackningen är välkommen tillbaka.

    SvaraRadera
  12. Pamsan: Vi får hoppas att Make up store läser bloggar och hör bön =)

    SvaraRadera
  13. Vad snällt! Ska försöka hålla på mitt köpstopp i nån månad till tror jag, men det var verkligen himla gulligt! Var köpte du nånstans? Alltså var det malmö eller lund? Malmö va? För du var ju på hansa med...

    SvaraRadera
  14. ögonkrämen går att få gratisprov på sephora såg jag, måste gå dit i morgon och be om ett! :)

    SvaraRadera
  15. Sorry för sent svar, tjejer!

    Emma P: Jag hittade den på MUS inne på Åhléns City. Det är ju inte omöjligt att de finns kvar ett tag till. Luxury ser alltid så konstig och blek ut på butikernas testrar. Helskumt, eftersom det är fint i verkligheten.

    Karin: Sephora är bra grejer =)

    SvaraRadera