tisdag 19 januari 2010

Peaches and green


Häromdagen skrev Fröken rosa om hur hon vill se ut i vår. Peaches and cream-hy var med på listan, och det instämmer jag helt i! Just nu är jag mer grönfixerad än vanligt, därav peaches and green.



Jag har olika kajaler på varje öga. Det visade sig inte vara så wild and crazy som man kunde tro (vad gör man inte i sminkutvärderingens namn?). Nu i efterhand kan jag inte ens se vilken som är vilken...



Jag tror att jag hade Green Card från Make up store på vänsterögat och Grafitti från Urban Decay på höger. Pennorna är väldigt lika, men Grafitti har lite smått silverglitter i sig.


Utöver pennorna ser ni läppgunk från FACE, fina Georgia och That Gal från Benefit, flytande bronsprimer från Lumene och palett från IsaDora.


Ur Blooming Springpaletten har jag, inte helt otippat, använt den persikofärgade och den gröna skuggan. Kombinationen är en klassiker här hos mig.

6 kommentarer:

  1. Vackert! Jag är ju också väldigt förtjust i grömnt så är helt med i ditt resonemang... Haha, ja men att ta en på vardera ögat är ju egentligen enda sättet att verkligen jämföra, eller hur! Jag har haft olika skuggor en gång, det syntes om man var kollade noga, men det gjorde förhoppningsvis ingen.

    SvaraRadera
  2. Emma P: Tack! Sådana jämförelser är kul, vi får börja försöka fånga dem på bild =)

    SvaraRadera
  3. Käthe: Tack! Man längtar lite nu...

    SvaraRadera
  4. På mig fäster Green card 100% bättre. Älskar den!

    SvaraRadera
  5. Sminkan: Intressant! På mig är det nog nästan tvärt om, även om jag gillar pennorna lika mycket annars.

    SvaraRadera