fredag 15 januari 2010

Önske


Just nu är jag vansinnigt sugen på att klicka hem dessa tre finingar från ASOS, som är första (och enda?) webshoppen i Europa med Benefit Sugarbomb. Enligt Forex skulle hela kalaset kosta mig strax under 580 kr med frakten inräknad. Det är just det med frakten (£6) som är problemet, men det är ju bara ASOS som har rouget, dessutom har de rea på Preen Shadow Box (£11). Andra webshopar har dock billigare frakt... Ständigt samma svåra räkneövningar!

Angående brynboxen från Urban Decay har jag fortfarande inte bestämt mig. Egentligen borde jag nog vänta tills jag har chans att spana på dem samtidigt, för Brows-a-go-go eller Brow Zings från Benefit ser också väldigt fina ut, och mest hänger det ju faktiskt på vilken färg som passar. Jag skulle inte heller tacka nej till någon av dessa fina skuggor eller rouge från Bourjois, förpackningarna är så himla söta!

Vad tycker ni, vänta eller slå till? Förhoppningsvis kommer jag till England inom inte allt för avlägsen framtid, kanske är det bättre att vänta tills jag är på plats?

8 kommentarer:

  1. Att köpa eller inte kölpa, alltid ett svård beslut:D För mig lutar dte just nu åt att inte köpa iaf, jag behöver ett litet köpstopp känner jag.

    SvaraRadera
  2. Svårt! Jag har skickat Karin på jakt efter Sugarbomb i Madrid, hoppas hon hittar det :)

    Jag röstar fortfarande på att köpa en singelbrynskugga. Vaxdelen är inget jag personligen använder, och dessutom stelnar den och blir gammal mycket fortare än puderdelen.

    MEN. Om du slår till på allt från ASOS blir ju frakten mycket rimlig, om du slår ut det per produkt ;)

    SvaraRadera
  3. Emma P: Köpstopp är inte så kul, men ibland måste man =)

    Maria: Hoppas Karin hittar! Hrm, om vaxet torkar låter det ju lite sådär... Och du har rätt om frakten, svååårt! Jag får grunna lite i helgen...

    SvaraRadera
  4. Ja, dte måste man. Och även om dte inte är kul så är det skönt, rogivande liksom:) Dessutom har jag inte totalt köpstopp, jag får köpa böcker, bara inte smink. Dessutom så har jag fortfarande inte fått alla grejer som jag beställde i december, så än så länge är det lugnt:)

    SvaraRadera
  5. Emma P: Alltid trevligt med paket som väntar =)

    Det är lite som detta ord från Uban Dictionary:

    Amazonukkah - When Christmas really lasts 8 days because the presents take longer to deliver from Amazon.com than anticipated by the purchaser. This is often caused by the reckless use of Super Saver Shipping on items which were bought on Christmas Eve. As a result, the presents are received in small amounts each day over an 8 day period, similar to Hanukkah.

    SvaraRadera
  6. Slå till! Slå till!! Du förtjänar det! :D

    SvaraRadera
  7. Sugarbomb är jag så sugen på, typ som alla sminkoholics :)

    SvaraRadera
  8. Sminkan: He he =) Farligt med sådan påhejning!

    EmLa82: Ja, den är ju väldigt fin!

    SvaraRadera