torsdag 21 januari 2010

Gårdagens isgrå




Igår ville jag göra en isig sminkning, inspirerad av snön och gråvädret, i vitt och blågrått. Jag blev egentligen inte särskilt nöjd med gårdagens sminkning, men jag visar ändå! Bloggen är lite av ett arkiv för mig själv, och dagens är oftast inte speciell fixade för bloggen, utan helt enkelt den nakna sanningen om hur jag valt att sminka mig.


Jag tog till en gammal skuggduo från Clinique som heter Sea shore. Den hade var sämre pigmenterad än jag mindes, färgerna kom inte riktigt fram, trots UDPP. Jag använde den vitgnistrande skuggan som higlighter både på brynben och kindben för riktigt snölyster. Trots att jag tog i ordentligt vill det inte riktigt synas på bilderna.


Här syns produktnamnen. Rouget skimrar fint i isrosa. Dagens dagens kommer senare idag, den blir förhoppningsvis lite roligare!

6 kommentarer:

  1. Jag tycker det ser fint ut. Inte superflashigt, men vardagsfint. Rosa och grått är väldigt vacker ihop...

    SvaraRadera
  2. Emma P: Tack! Mm, grått o rosa är väldigt fint tillsammans!

    SvaraRadera
  3. Oh, den där skuggan hade jag också men använde den aldrig för jag tyckte jag tog mycket som helst på borsten och det blev ändå nästan ingen effekt på borsten. Den rök i en rensning.:) Synd för färgerna i asken tycker jag fortfarande är jättefina.:)

    SvaraRadera
  4. Sminkan: Jag håller med =)

    Basteth: Ja, det är just det. Min går nog samma väg...

    SvaraRadera
  5. Jag tycker också att det blev fint, du fick till det isgråa på ett bra sätt.

    SvaraRadera