onsdag 9 december 2009

Två nykomlingar i dagens öga: Clinique-kajal och Kat von D-palett



Idag gjorde jag också en ganska enkel ögonsminkning, med nya kajalen Starry plum och skuggan Confessional. Skuggan kommer från palett som jag inte visat tidigare, som är så fin och speciell att den förtjänar ett alldeles eget inlägg. Det kommer ikväll!


Min bas är oftast ungefär samma produkter från dag till dag. Just nu använder jag GloPressed Base pressad mineralfoundation, Sculpt and Shape från MAC och concealern Boi-ing från Benefit. Rouget byter jag oftare, idag var det Pronto Pink från Clinique.


"Bloggnya" Kat von D-paletten i sin fina ask, UDPP, kajalen Starry plum och Clinique High Impact Mascara. Håll utkik efter mer Kat von D under kvällen!

6 kommentarer:

  1. Superfin även denna, fast tror ändå att jag gillar den senare ännu bättre...

    SvaraRadera
  2. Riktigt fint, den där kajalen&mascaran kanske e värda en andra tanke :P

    SvaraRadera
  3. Jag måste fråga: vilken färg har du på din Glopressed Base? Jag använder I.D's mineralfoundation och har färgen Fairly Light, men vad skulle motsvarigheten vara för GloPressed Base tror du?

    SvaraRadera
  4. Emma P: Tack! Till Kat von D-mejkerna hade jag dagsljus, och tid =)

    Linda: Tack! De är värda en tanke o en titt!

    SminkJante: Tack :)

    Anonym: Jag har tyvärr hemskt dålig koll på ID =( Det enda jag vet är att de färger som finns i Sverige är för rosa eller för mörka för mig. Jag har nyansen Natural fair, och den är t o m nästan ett uns för ljus för mig. Jag valde nyans efter smaråd med Satine och efter att Bjooti och RQ har den. Hör med de som säljer Glo, de borde kunna tipsa eller ge dig prover. Lycka till!

    SvaraRadera
  5. Tack för svaret! =)

    SvaraRadera