söndag 4 oktober 2009

Kompis i sminkväskan


Denna trevliga lilla vässare köpte jag i New York i våras. Jag hade egentligen spanat in Urban Decays variant (8 $), men snålade ur och valde Sephoras eget märke. Den kostade 5 $ och gör sitt jobb med bravur och jag kan absolut tänka mig att testa fler av Sephoras egna produkter i framtiden om jag får chansen.

3 kommentarer:

  1. En varning för Sephoras ögonskuggor bara, de är superdåligt pigmenterade. Jag har testat flera olika sorter av dem och inte varit nöjd med någon. Däremot är de bra på rouge och concealers.

    SvaraRadera
  2. Förstår att du bangade, vem vill betala för något så trist?:) Ett litet tips förresetn för dig som gillar Clinique. Jag har en kajal från dem med vässare i korken, det är helt otroligt smart, och en bra vässare är det också...

    SvaraRadera
  3. Ninni: När de säger det kommer jag på att jag också testat en skugga från Sephora med kasst pigment. Får bli rouge eller concealer istället =)

    Emma P: O, en sån kajal har jag också, den hade jag minsann glömt. Det är ju supersmart! (och jag har orimligt många ögonpennor...)

    SvaraRadera