tisdag 13 oktober 2009

Jordgubbar, mums!


Just nu (till 18/10) finns det tokigt fina erbjudande hos allas våra favoritgubbar Strawberrynet. Valley of the stars-kittet från Benefit säljs för ynka 110 kr. Så fint!

I Best of Stila får man Illuminating Tinted Moisturizer SPF15, i 01, Convertible Color Dual Lip & Cheek Cream i Peony, ögonskuggorna Go Lightly, Wheat, Mystic och Kitten, en Major Lash Mascara och Lip Glaze i Ulta Mate Pink. Allt för 153 kr. Jag har i och för sig redan alla skuggorna i paltter redan, utom Go Lightly...


Man kan också få tre fina Smugde pots från Stila med pensel för 126 kr. De har jag velat testa hur länge som helst. Hm, jag vill gärna ha allt, men känner att jag inte riktigt borde. Vad tycker ni?

13 kommentarer:

  1. Åh Stila, Stila kom hem till mig! Underbart! Paletterna kanske går sönder, då måste du ha i reserv! ;)

    SvaraRadera
  2. Jag köpte som sagt Benefit-kittet enbart för highlightarna, och dom är SMÅÅÅ.

    = tycker du ska köpa Smudge Pot! Är sjukt sugen på dom själv faktiskt :)

    SvaraRadera
  3. Kabuki: Mycket bra argument, tack =)

    Maria: Hrm, det har du nog rätt i. De andra Benefitkitten tilltalar mig egentligen mer, kanske bättre att vänta på dem. Jag överväger starkt att slå till på Smudge potsen, förstår att du också är sugen!

    SvaraRadera
  4. Jag har smudge potsen (?) på väg hem till mig ^__^ Själv tykcer jag att du ska satsa på dom också. =)

    SvaraRadera
  5. Ja känner att du är ond som visar mig detta;) Åh gud vad jag vill beställa eyelinrana. är ju en sjukt dålig början på mitt köpstopp, men det är ju för tusan nästan gratis och jag har funderat på att köpa en grå gelliner t o m... Och en brun, brons är ju nästan brunt:)

    Helvete, jag vill ha det andra setet med VARFÖR visade du mig detta?! Är förtvivlad nu, hur ska jag göra?!

    SvaraRadera
  6. Johanna: Det lutar onekligen åt dem=)

    Emma P: Förlåt! Men det är ju väldigt billigt... Kanske kan det vara det ENDA undantaget från köpstopp? Jag tycker nog att brons kan räknas som brunt, men jag kanske inte är lämplig rådgivare i shoppingfrågor :) Var inte förtvivlad =) Det är verkligen livsfarligt att surfa omkring på nätshoppars erbjudanden! Och hos andra sminkbloggare...

    Med tanke på min kommande leverans med syrran från USA borde jag inte köpa någonting alls. Någonsinn, alltså. Jag har inte riktigt bestämt mig självom dessa erbjudanden. Kanske blir det potsen på fredag, som en morot för veckan.

    SvaraRadera
  7. Gah, nu vill jag ju ha de där smudge potsen.. varför heter dom så btw? Är det inte geleyeliners? Iofs går det väl att smudga med såna men i alla fall.. Det där från Benefit ser också lockande ut men.. Nej. Jag har ju köptstopp och har inte råd :(

    SvaraRadera
  8. Ah vilka fina grejor du frestar med.

    SvaraRadera
  9. Marybeth: Jag vet inte riktigt hur det ligger till med namnet och smudgandet... Usch var trist med köpstopp o inte råd, hoppas att det går över!

    SminkJante: Mm.

    SvaraRadera
  10. Jag har nu bestämt mig för att avstå från båda kiten. Blev väldigt sugen på det stora när jag såg att det var en tinted moisturizer och jag hemskt gärna skulle vilja ha en bra sådan, men efter att ha läst recensioner på MUA så insåg jag att denna knappast var svaret på mina böner. Eyelinrarna ville jag ha ännu lite mer, men Sminkan sa att dne smudge pot hon köpt från jordgubben torkade himla fort och avrådde därmed från köp, så nu har jag lugnat ner mig och kan hålla fast vid mitt köpstopp:)Balansen är återställd:)

    Har dock syndat en del, beställde en kräm från L'erbolario igår, men vad tusan, den jag har kommer att ta tvärslut om ett par dagar. Ja och så knep jag en prenumeration på damernas där man som premie fick de tre glossen som följde med tidningen, en mascara från face och en sminkväska för 100 kronor. ja och så får man ju några nummer av tidningen med då såklart, men det är en bisak för min del, brukar ändå bara ögna skönhetssidorna:)

    SvaraRadera
  11. Emma P: Skönt att balansen är återställd =) Bra att du kan hålla fast vid köpstoppet! Tidnngsprennumerationer räknas knappt, tycker jag. Synd att det inte finns en renodlad skönhetstidning, förresten. Jag läser också nästan bara de sidorna.

    Jag ska inte heller ha stila-kittet, jag har ju trots allt min You rebel lite. Låter lite lurigt att Smudge potsen torkade, jag får se hur jag gör med dem...

    SvaraRadera
  12. Ja jag vet, jag är mest med för premier, som sagt läser inte ändå. Kanske skickar vidare till mamma eller så. Tidningen alltså, premierna ska jag ha själv:)

    You rebel gillar du va? Kanske skulle satsa på den istället...

    SvaraRadera