tisdag 27 oktober 2009

Här kommer alla penslarna på en å samma gång...

I kväll dyker det förhoppningsvis upp en dubbeldagens här, men i vänta på det får ni en kik på mitt söndagsprojekt: penseltvätt. Jag tyckte att det var dags att tvätta de penslar jag använder oftast. De flesta är inte så speciella, kanske saknas det till och med något i min lilla samling?

Från vänster ser ni: skunkborste från GOSH som jag brukar använda till pigmentrika rouger solpuder och skimmer, foundationborste från Kicks, the Flager från Benefit som följde med Powderflage, lite större ögonskuggsborste från Clinique, en mindre hopfällbar variant (till skugga eller liner,) från Make up Store, en eyelinerpensel som följt med en kakeyeliner från FACE Stockholm och längst till höger concealerborste, skuggsborste och rougeborste från Estée Lauder. De sistnämnda kom i en lite smart metallbehållare är är perfekt på resor! Sist men inte minst, utan snarare knubbigast, är min fina kabuki från Viva la Diva. Den är grym!

3 kommentarer:

  1. Bra inlägg, jag gillar att kolla på folks borstar! Hmm, så viva la diva kabukin är bra alltså? Hur är stråna?

    SvaraRadera
  2. Emma P: Tack! Kabukin är bra och mjuk. Jag har inte testat någon riktig rolls roycevariant, men denna 100 ggr bättre än Isadoras.

    SvaraRadera
  3. Ooh, jag har också testat VLD's knubbiga lilla sak, riktigt bra budgetvariant!

    SvaraRadera