fredag 30 oktober 2009

Apocalyptic Nail Kit


Dessa underbara lack från Urban Decay hade min syster med hem till mig från storhandling på Sephora. Hon hade med sig en lååång inköpslista, men tyvärr var många av grejerna slut. Jag är dock väldigt nöjd med det hon fick tag på! Det mesta går att få tag på på annat håll, och det är ju inte alls dumt att portionera ut shoppingen lite.


Lacken i Apocalyptic Nail Kit är så fina! Om man inte ägde ett enda lack skulle man klara sig ganska bra med dess. Från höger ser ni: White Widow (white sparkle), Gunmetal (gunmetal sparkle), Apocalypse (black-purple), Grunge (metallic peacock), Meltdown (royal purple), Big Bang (sparkling hot pink) och Fbomb (true red). Passar utmärkt till Allhelgonahelg och Halloween! Det kommer en dagerns snart med det lacket jag gav mig på först. Det verkar bli en hel del bloggande ändå nu i helgen, skrolla gärna ner!

9 kommentarer:

  1. Lacken ser fantastiskt fina ut. :)

    SvaraRadera
  2. Riktigt fina!!!
    Swatches vill vi se!
    :)

    SvaraRadera
  3. Tina : Tack!

    Kissen: Tack! Är på g =)

    SvaraRadera
  4. De ser fantastiskt fina ut verkligen. Åh, du handlar/handlar via ombud alltid så mkt kul utomlands... Har sett mkt lite av UDs lack, så är klart nyfiken...

    SvaraRadera
  5. Emma P: Ja, de är så fina! Jag har haft tur med omduds- o utlandshandling det senaste året! Mycket att ta igen efter sex år som fattig student =)

    Jag har ett lack på mig nu (bilder på väg), och kvaliteten verkar mycket, mycket lovande!

    SvaraRadera
  6. Jag är ju inget fan av nagellack men de där lacken var ju supersnyggga!

    SvaraRadera
  7. Maya: Tack! Jag har inte sett UD:S lack tidigare, så jag var nyfiken =) De är superfina!

    SvaraRadera