söndag 16 augusti 2009

Båtbeauty


Jag är tillbaka i vardagen och cyberspace, men önskar att jag fortfarande hade semester och glassade omkring i båten. På bilden ovan ser ni några av mina trognaste följeslagare där, alla med solskydd!


Våtservetter är också mycket populärt hos mig när det vankas semester. Ansiktsservetterna från Simple är de bästa jag provat i genren. De från ACO är inte heller dumma när det är långt mellan badrummen!

Nu ska jag njuta av alla härliga skönhetsbloggar jag inte läst på länge. Om jag överlever arbetsdagen imorgon dyker dagens öga upp imorgon kväll!

7 kommentarer:

  1. Åh, jag förstår att du hellre skulle åka båt än jobba! Jag slutade mitt sommarjobb igår och ska nu vara ledig i två veckor men ingen båtsemester i sikte;)Nåja, det är alltid skönt att vara ledig, även om det inte händer så mkt. Lycka till med arbetandet, ser fram emot en EOTD:)

    SvaraRadera
  2. Det är aldrig fel med semester:) Hoppas du haft det skönt.

    Servetterna från Simple har jag också använt i sommar, de är verkligen superbra.

    SvaraRadera
  3. Emma P: Åh vad härligt med ledigt! Hoppas att du har det bra!

    SminkJante: Jag har haft det superskönt, tack!

    SvaraRadera
  4. Mysigt med båtliv, det är så rofyllt med frihetskänslan till havs!:)

    SvaraRadera
  5. Sublim: Ja! Allt annat än stökigt skrivbord och överfull inbox =)

    SvaraRadera
  6. Det var den där gula tuben med after-sun för håret som min sambo använde som hudcreme. Han läste inte ordentligt på tuben. När jag sa att den var för håret så sa han att det kunde väl inte spela nån roll?

    SvaraRadera
  7. Ninni: Ha ha! Sjukt kul! Jag tror att det faktiskt gör det =)

    SvaraRadera