tisdag 7 juli 2009

Tiger lily



Bilderna på dagens blev sådär. De är tagna i kvällsljus för tre minuter sedan. Det är konstigt nog för mörkt, men ändå tillräckligt ljust för att jag ska kisa ihop ögat. Typiskt! Färgerna stämmer inte heller. De är lite varmare i verkligheten.


Nya fina ögonskuggan Tiger Lily (till höger) fick komma fram idag. Hon matchades av kajal i 105 Chocolate lusture och rouget Almond blossom. Allt från Clinique.


Dagens bas är You rebel lite från Benefit som införskaffades på förra Londonturen. Denna färgade dagkräm har jag idag blandat med Hydrating Light Moisturiser från Simple som recenseras här under. De båda krämerna tillsammans utgör en perfekt sommarbas!

6 kommentarer:

  1. Måste säga att jag är imponerad av din blogg! Väldigt välgjord.

    SvaraRadera
  2. Sandra: Tack! Det var roligt att höra!

    SvaraRadera
  3. Härligt smink! Jag måste erkänna att du ger mig Clinique-cravings... Det är de förbaskade blommornas fel, de är så hiskeligt söta. Tror iofs inte att skuggorna skulle vara mig till belåtenhet, men rougen däremot, yummy...

    SvaraRadera
  4. Emma P: Tack! Skuggorna är faktiskt lite dåligt pigmenterade. Å andra sidan är de så fina att man inte vill sätte penseln i dem, så det gör ingening =) Jag skulle också gärna vilja ha ett av de stora rougen, helst i rosa!

    SvaraRadera
  5. Ja det är den uppfattningen jag har fått, och dåligt pigmenterade skuggor för det priset, nej tack... Ett rouge däremot det är ju något helt annat. Märken som gör taskigt pigmenterade skuggor brukar klara att göra rouge alldeles yperligt. Och ja, jag vill också ha ett rosa:)

    SvaraRadera
  6. Emma P: Tur att en av mina var på rea! :)

    SvaraRadera