torsdag 2 juli 2009

Sommarsug


Just nu är jag väldigt sugen på ett korallfärgat nagellack. Hur konstigt det än kan låta äger jag nämligen inget sådant. Boathouse eller Click it or ticket från Essie är några alternativ. Svårt att veta vilket av dem som är finast utifrån nätbilder.

En Icy bag skulle inte heller vara fel. Perfekt att förvara smink och solkrämer i på segelsemestern! Jag tycker att det är lite synd att de inte uppdaterat designen, varken den rosa som syns här eller den svarta är speciellt snygg.

Den sista av de produkter jag suktar mest efter just nu är Mimesis Stay Spray. Jag har varit intresserad av den tidigare, men efter att nyligen ha läst Marybeths eminenta recenssion är jag säker på att denna kommer att flytta hem till mig inom kort.

Vad suktar ni efter inför semestern?

3 kommentarer:

  1. Åh, jag blev med sugen på memesis spray efter att ha läst Marybeths recension! Dina andra cravings är med fina, men där är vi inte lika överens...

    SvaraRadera
  2. Det är kul att höra att min recension är till hjälp och inspiration.. vad gjorde man innan man kunde läsa folks bloggar om sånt här? :D Eminenta liksom, jag tackar och bockar :)

    Emma P: Vad kul att den har sådan inverkan! :D

    SvaraRadera
  3. Emma P: Smaken är som baken =)

    Marybeth: Ja vad skulle man göra utan alla bloggar?! Tur att de finns!

    SvaraRadera