lördag 4 april 2009

Veckans bloggtema v 14

Veckans bloggtema från pret-ty lyder är föreslaget av Josephine och lyder: Vad saknas i din beautysamling?

I min samling av smink och lack saknas egentligen inte någonting. I alla fall inte om ser på det hela rent objektivt... Att döma av alla mina önskelistor som nyligen synts i bloggen vill jag ändå gärna utöka samlingen. Dock finns det en viktig grundpelare som helt saknas just nu hos mig, nämligen en bra hudvårdsrutin.

Länge har jag varit nöjd med produkter från Lumenes hjortronserie, men nu funkar plötsligt ingenting! Jag känner mig hela tiden torr i hyn, men så fort jag ger den mer kräm eller en lite tyngre kräm så dycker det upp otrevliga finnar och pormaskar här och där. Inte kul! Om någon har idéer om hur jag ska få min ansiktshud i balans är jag tacksam! Jag har börjat sökandet efter ny ansiktskräm med att köpa ett litet prov av dr Hauschkas Kvittenkräm, vad tror ni om det?


2 kommentarer:

  1. Jag använder själv kvittenkrämen just nu och är helt nöjd med den. Jag använder den bara dagtid vilket Dr. Hauschka rekommenderar, de menar att man inte ska använda någon kräm till natten, men eftersom jag är en torris så använder jag ofta en annan kräm nattetid. Kvittenkrämen har en väldigt stark doft, det var något av det första jag reagerade på och tänkte usch! Jag har vant mig nu. Fast jag kommer nog att köpa en annan kräm nästa gång det är dags. Smart av dig att köpa en mindre tub först, hoppas du blir nöjd!

    SvaraRadera
  2. Kul att höra! Jag ska snart sätta igång testandet. Kom på att det inte var riktigt rättvisande att gör utvärdera en kräm under hektisk storstadssemester.

    SvaraRadera