tisdag 21 april 2009

Kakor, presenter o efterlysning



Till mitt lilla eftermiddagskalas hade jag bakat goda (men bara lite halvfina) macarons och chokladmuffins med hallonglasyr. Jag gillar att baka, framförallt om det jag bakar blir både fint och gott.

Jag fick så fina presenter! Bland annat en härlig kroppslotion (tur, så att detta inlägget inte är helt utanför ämnet*) från The Library of Fragrance. Den heter Concentrated claming lotion och innehåller grönt te. Precis vad jag behöver! Extra nyfiken är jag dessutom, eftersom jag aldrig tidigare provat något från det omtalade märket.










Jag fick också dessa underbara tekoppar från Lagerhaus som jag länge önskat mig, och de är i samband med dem efterlysningen kommer: För ett tag sedan fanns de även i gult. Jag skulle så gärna vilja ha även två gula. Om någon som läser detta har sådana att avvara, eller råkar hitta på sin lokala Myrorna, Erikshjälpen eller dylikt, hör av er! jag skulle bli ännu gladare, och jag är redan väldigt glas, så det skulle bli hur bra som helst =)

* Les macarons (eller makronerna, som det heter på svenska enligt enn uråldrig kokbok jag har) är inte heller helt utanför sminkämnet i min värld. Mer om det i ett senare inlägg!

7 kommentarer:

  1. Kopparna var verkligen übersöta! Nu vill jag också ha sådana hehe.

    SvaraRadera
  2. Ja, det är de! Oj, vad snabb du är! Jag satt just o redigerade o försökte få bilderna att hoppa rätt =)

    SvaraRadera
  3. Vad duktig du är och bakar och allt:) Kopparna ser helt underbara ut. SÅ där tunna och härliga att dricka ur.

    SvaraRadera
  4. SminkJante: Bakning är roligt, tycker jag. Och gott =) Kopparna är lika härliga som de ser ut!

    SvaraRadera
  5. Ha, tycker de ser kanonfina ut! är själv inget esse på bakning, så är klart impad.

    SvaraRadera
  6. Jag vill också ha en rosa kopp, hihi :)

    SvaraRadera