tisdag 10 mars 2009

Vårgrön dagens


Idag fick jag sätta tänderna, eller snarare penslarna, i min Blooming springpalette på riktigt. Jag valde den fina gröna skuggan och kombinerade den med kajalen wooden metal från Make up store. Wooden metal är egentligen mer olivgrön eller mossgrön än vårgrön, men den funkade ändå bra tillsammans med den knalligare skuggan. Just nu är jag väldigt sugen på en riktigt knallig grön penna. Vilken tror ni på? Grafitti, Green card eller Lemon soda?



7 kommentarer:

  1. Åh, vad kul med någon som har köpt och testat paletten! Den ser fin ut tycker jag, gillar du den? Isadoras kvintett-paletter känns helt klart snäppet lyxigare än de gamla paletterna, matte chocolat har jag, och den är riktigt bra.

    SvaraRadera
  2. Jag gillar den jättemycket! Bättre än matte chocolats, faktiskt. Jag får inte riktigt till det med helmatta skuggor. Du kanske har några bra tips?

    Skuggorna i Blooming springpaletten är fantastiska i konsistensen; lite krämiga, halvskimriga och lättmålade. Det blir nog en dagens med dem i morgon också!

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig palett! Snygga pennor du har att välja mellan också. ;) Lemon soda verkar vara mest lik Tropical från MUS.

    SvaraRadera
  4. Kajsa Kavat: Hrm, Lemon soda kanske är lite mer limeaktig än vad jag hade tänkt...

    inthemake: tack!

    SvaraRadera
  5. Jo, den är rätt limegrön, gröngul. Som bekant kan ju färgnyanser te sig väldigt olika ut beroende på dataskärm. Gosh har dock många andra gröna snyggingar som det kan löna sig att spana in.

    SvaraRadera
  6. Vad kul! Slka bli kul att se fler FOTDer med denna palett! Nej jag vet, matta skuggor är svårt... Jag brukar applicera matta skuggor med MAC 217, det brukar hjälpa att göra dem jämna, men då krävs det att det är ganska mkt pigment i dem, eftersom det är en borste som egentligen lämpar sig med för att sudda och applicera skirt.

    SvaraRadera