onsdag 25 mars 2009

Planettema: Jupiter

Idag är det dags för planeten Jupiter och blått i Sminkans temavecka. Jag är fortfarande hemma från jobbet och sjuk, så jag tog tillfället i akt att göra en blå sminkning på varje öga.




Till höger öga använde jag skuggorna buttermilk och faded denim ur en cliniquepalett, tillsammans med Superfine liner for eyes i 02 midnight, också från Clinique. Jag brukar sällan lyckas med matta ögonskuggor, men idag blev jag riktigt nöjd. Sminkningen känns bärbar och kommer säkert att dyka upp här igen.


Till vänster öga satsade jag på en riktigt färgstark blå mejk. Ur Tropical temptaion eye kit från Viva la Diva har jag använt skugga nr 1 och 2 i översta raden, och nr 1 i nedersta raden. Den kleinblå kajalen kommer från Isadora och heter 27 Royal blue, fin färg, men lite kladdig. Jag blev nöjd även med denna mejk. Blått är inte en av de färger jag sminkar mig med mest, men det är just det som är kul med teman; att man utmanas att göra något man inte inte brukar. Kanske blir det lite mer blått på mig framöver!



Till mina två jupiterögon har jag använt blå maskara, Volum’ express från Maybelline i Navy blue. Man kan nästan inte se att den är blå på bilderna, men jag gillar den!


7 kommentarer:

  1. Kanooonfint! Härliga blåa nyanser :)

    SvaraRadera
  2. inthemake! Tack! Jag är nöjd =)

    SvaraRadera
  3. Fina båda två med den med skimmer klappar mitt hjärta lite extra för.

    SvaraRadera
  4. Båda blev fina! Jag gillar den matta!

    SvaraRadera
  5. SminkJante: Tack! Skimret är minsann inte dumt =)
    Sminkan: Tack! Jag gillar den också!

    SvaraRadera
  6. Yes, båda blev fina, men jag är nog ändå mest svag för den skimriga. Skimmer är fint!

    SvaraRadera
  7. Emma P: Tack! Roligt att båda mejkerna blev uppskattade!

    SvaraRadera