onsdag 11 februari 2009

O-Glamour!

Här kommer tipsigt tips: Rusa iväg och köp marsnumret av svenska Glamour. Inte för att det är prissänkt till 29 pix, utan för att det ligger en liten lapp i med ett rysligt bra erbjudande...


Om man väljer att prenumerera sex nummer på Glamour får man O-glow och O-gloss från Smashbox på köpet. Erbjudandet känns perfekt för mig, för jag har velat ha O-glow hur länge som helst! Nu blir det ju snorbilligt!

Det verkar absolut vara fullstorlek.

Uppdatering: SMS-beställning
Om man inte vill köpa tidningen kan man beställa prenumeration på sex nr+kit för 149 pix (+porto 19:50) via sms. Skriv: GLAMOUR SMASHBOX FÖRNAMN EFTERNAMN ADRESS POSTNR ORT till 72580

5 kommentarer:

  1. Oh, honey, du är så inte bra för min icke-existerande ekonomi.:) Kan själv tipsa om att det är 75% rea på pop-smink på Åhlens city i Malmö. Aldrig testat pop-smink tidigare, men när det är så billigt kan man ju testa typ allt bara för att se om det är något att ha. Har mest hört mindre bra om dem iofs, men, men. Har ju svårt att stå emot ett erbjudande så blev lite ruinerad där också.:)

    SvaraRadera
  2. Låter spännande med pop, jag har inte heller testat och hört mycket blandade omdömen. Berätta när du hunnit prova igenom dina fynd!

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset! :)

    SvaraRadera
  4. Varsågoda för tipset =) Vi kan ju alltid göra lite gemensamma recensioner sen ;-)

    SvaraRadera